Veiling Troostwijk Auctions: breidt uw machinepark snel en voordelig uit

Artikel delen

De uitgebreide catalogus bevat steigeronderdelen, bouwliften, betonkubels, verdeelkasten, pompen en nog 500 andere interessante loten. Op de website van Troostwijk Auctions kan u tot dinsdag 26 februari meebieden.

Een week nadien kan u uw gewonnen loten reeds afhalen en inzetten in uw lopende projecten. Wil u de loten van dichtbij gaan inspecteren, dan kan dit op maandag 25 februari tussen 10u en 16u in Koudekerk aan den Rijn.

Bied nu mee: https://www.troostwijkauctions.com

Heeft u ongebruikte machines, Troostwijk helpt u die te verzilveren!

Stel, u wilt een specifieke machine verkopen. Hoe bereikt u dan de juiste koper? Wij vinden voor u kopers over de hele wereld. Ook als het niet om één machine, maar een hele productielijn of uw hele bedrijf gaat. Wij spreken uw taal en die van de koper. En zorgen via onze online international veiling voor de beste opbrengst.

Alles heeft waarde. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen én verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste online B2B veilinghuis.

Troostwijk Auctions
www.troostwijkauctions.com