Test jij de nieuwste biobased epoxy reparatiepasta?

Artikel delen

Sinds deze week is BIO FLEX ALLROUND verkrijgbaar. De eerste gecertificeerde epoxy reparatiepasta van Repair Care voor alle typen reparaties, het hele jaar door. Op basis van 40% biobased grondstoffen! BouwTotaal zoekt een tester. Kan jij de reparatiepasta goed gebruiken? Meld je dan aan! De geselecteerde tester ontvangt naast de reparatiepasta een Repair Care EASY•Q pakket.

Met deze reparatiepasta lanceert Repair Care het eerste product uit haar nieuwe productlijn BIO FLEX™. Onder deze naam vallen voortaan epoxy reparatiepasta’s met biobased grondstoffen. Met de ALLROUND kan het hele jaar door gerepareerd worden (bij 0-35 ºC) en het kan gebruikt worden voor alle soorten reparaties (van 5 – 50mm).

OK biobased gecertificeerd

Het product is de eerste gecertificeerde expoxy reparatiepasta met 40% biobased grondstoffen. Met succes zijn alle proeven van TUV Austria doorlopen en daarmee mag BIO FLEX™ Allround het ‘OK biobased’ certificaat voeren. De biobased grondstoffen worden onder andere verkregen uit de schil van cashewnoten, maar ook uit de resten van kookolie en papierpulp.

Introductiekorting

De introductie van BIO FLEX™ ALLROUND valt in het jubileumjaar van Repair Care. Daarom is BIO FLEX™ ALLROUND gedurende 30 dagen verkrijgbaar met 30% korting. Hierdoor kost een set tijdelijk € 38,50. De actie loopt van 20 mei tot en met 18 juni 2019 bij de deelnemende verkooppunten van het Schilder Assortiment.

Dit product testen?

Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en kan je de reparatiepasta goed gebruiken? Meld je dan aan als kandidaat tester en vul onderstaand formulier in. De geselecteerde professional gaat aan de slag met het product en laat BouwTotaal weten wat zijn of haar ervaringen zijn.

De geselecteerde tester ontvangt naast de reparatiepasta een Repair Care EASY•Q pakket. De ervaringen van de tester worden gepubliceerd in een mooi artikel in BouwTotaal!

Aanmeldformulier

Repair Care lezerstest 2405