Verhuurbedrijf Vamomat NV stopt activiteiten, bied mee en breid uw machinepark snel uit

Artikel delen

De uitgebreide veilingcatalogus bevat telescoopkranen, recente Manitou verreikers, bouwliften en een groot aantal bouw-, metaal- en houtbewerkingsmachines. Op de website van Troostwijk Auctions kan u tot woensdag 12 juni meebieden. Een week nadien kan u uw gewonnen loten reeds afhalen en inzetten in uw lopende projecten. Wilt u de loten van dichtbij gaan inspecteren, dan kan dit op dinsdag 11 juni tussen 9u en 16u in de regio Hasselt.

Bied nu mee via troostwijkauctions.com

Heeft u ook ongebruikte machines, Troostwijk helpt u die te verzilveren!

Stel, u wilt een specifieke machine verkopen. Hoe bereikt u dan de juiste koper? Troostwijk vindt voor u kopers over de hele wereld. Ook als het niet om één machine, maar een hele productielijn of uw hele bedrijf gaat. Wij spreken uw taal en die van de koper. En zorgen via onze online international veiling voor de beste opbrengst.

Alles heeft waarde. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen én verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste online B2B veilinghuis.