In de spotlight

Producten
Artikel delen

”Good working’’ met Scheppach en VSA in de Benelux

De slogan van Scheppach luidt “Good working”. Dit betekent goede, moderne producten met een praktische functionaliteit, die de beste werkresultaten garanderen. ”Good working’’ betekent echter ook excellente service en een goede relatie met de klant. En last but not least staat ‘’Good working’’ voor de 90-jarige ervaring van Scheppach. VSA (Van Spijk B.V.) is sinds 2016 de importeur van dit succesvolle, Duitse merk in de Benelux.

Vandaag de dag nog worden de meeste van de Scheppach houtbewerkingsmachines gemaakt in de hoofdvestiging van Scheppach in het Zuid-Duitse Ichenhausen. Door de kennis uit de ontwikkeling en productie en die jarenlange ervaring beschikken de experts van Scheppach over een uitgesproken know-how van de machines, en hebben daardoor de beste oplossingen paraat voor alle voorkomende service- en gebruikersvragen van zijn klanten over de machines. Scheppach en VSA helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste machine(s) bij uw specifieke klus.

Scheppach kwaliteit wordt gegarandeerd door:

  • Strenge controles tijdens het productieproces
  • Gecertificeerde processen volgens DIN EN ISO 9001-2000
  • Auditering van de leveranciers
  • Het testen van de machines in Scheppach’s eigen testlaboratoria en bij erkende certificeringsbureau’ s (TÜV)

Al meer dan 70 jaar domineren de houtbewerkingsmachines het portfolio van Scheppach, en sinds 2005 hebben zij het assortiment uitgebreid met diverse producten voor de bouw, industrie en tegenwoordig ook tuin en park.

Daarnaast heeft de Duitse machinefabrikant sinds kort generatoren, powertools, compressoren en tuinmachines aan het programma toegevoegd, waarmee ze een veelzijdig product portfolio aanbieden.

Wilt u meer weten over het Scheppach assortiment of bent u gewoon nieuwsgierig geraakt?

www.vanspijk.nl

BouwTotaal