Technische workwear kan wel degelijk comfortabel zitten

Artikel delen

Op de werkvloer worden voorwaarden voor kleding telkens meer aangescherpt. Bedrijven die verantwoord en veilig werken hoog op de agenda hebben staan, eisen dan ook technische en functionele workwear. Met de EN ISO 6330, EN 14404, EN 343 en Oeko-Tex Standard 100 certificeringen op zak kan Macseis aan deze eis voldoen.

De collectie bestaat onder andere uit 4-way stretch pants en shorts, soft-shell en fleece jackets en accessoires zoals sokken. Alle workwear-items kunnen met elkaar worden gecombineerd, zodat op basis van mix & match een bedrijfsoutfit of kledinglijn kan worden samengesteld. Van jas tot veiligheidsschoenen.

Macseis combineert duurzaamheid met prestatie. De kleding is van hoge kwaliteit mede dankzij het gebruik van Cordura, waardoor het slijtvast is. Er is nagedacht over de functionele en ergonomische aspecten van de kleding. Dit zorgt voor eigenschappen die het werk van de drager nóg makkelijker en veiliger maken. Denk aan een handig ritsvak om de mobiele telefoon op te bergen of een vakje voor pen of potlood. De kleding is versterkt op die plekken waar de drager extra steun of bescherming nodig heeft. Het resultaat is trendy en sportieve workwear met een hoog draagcomfort.
Het Noord-Amerikaanse Macseis bestaat sinds 2008 en is uitsluitend via het dealernetwerk verkrijgbaar van HMZ Fashiongroup, distributeur van het merk.

Macseis
www.macseisstore.nl