De Betondag is vernieuwd

Artikel delen

De Betondag 2019 heeft een nieuwe locatie: de Van Nelle Fabriek. Dit was ooit de modernste fabriek van Nederland. Geen bakstenen, maar beton – geen draagmuren, maar kolommen. Op deze inspirerende locatie is het thema: Panorama Beton. De Betondag vindt plaats op 14 november 2019.

De basis van de Betondag is en blijft kennis, met een congresprogramma dat wordt samengesteld door een programmacommissie. Deze commissie koos het thema ‘Panorama Beton’ en zorgt voor vooraanstaande sprekers. Binnen het thema en programma zijn er vier onderwerpen: klimaat, energie, verstedelijking en reconstructie.
Daarnaast biedt de Betondag aan alle partijen in de (beton)bouwketen een platform, met de mogelijkheid om (kennis)partner te worden. De beursvloer blijft, met podia en veel netwerkmomenten. Op de Betondag kunt u kennis opdoen, kennis delen en kennismaken.

Aanmelden? Ga naar www.betondag.nl