Professioneel gereedschap voor lage prijzen

Artikel delen

Steeds meer mensen weten Toolstation te vinden. Met meer dan 50 vestigingen is deze leverancier van professionele gereedschappen, accessoires en bouwproducten op steeds meer plaatsen in het land te vinden. De afgelopen maand openden zij nieuwe winkels in Scheveningen, Weert en Nijkerk. Waarom komen de vaste klanten eigenlijk zo graag bij Toolstation? We vroegen het aan de heer Ganeshi van de firma Bouwkeurig, trouwe klant van de winkel in Den Haag.

”Momenteel ben ik al 2,5 jaar vaste klant bij Toolstation, ik heb ze leren kennen via het internet bij het vergelijken van de prijzen met de concurrenten. Zij kwamen als goedkoopste uit de test. Zo ben ik uitgekomen bij Toolstation Den Haag. Het fijne van de winkel is het directe contact met het winkelpersoneel. Ik kan mijn verhaal doen en samen zoeken naar een eventuele oplossing, zodat ik snel weer aan de slag kan met de klus. De eerstvolgende keer dat ik in de winkel kom wordt er gevraagd of het goed is gekomen met de klus. Ik kan hier altijd terecht voor de juiste spullen. Hebben ze niet voldoende op voorraad dan wordt dit besteld en dan heb ik het de volgende dag al in huis.”

Toolstation biedt een assortiment van ruim 12.000 vooral A-merk- en professionele producten. Dit alles voor een goede prijs, altijd op voorraad en verkrijgbaar waar en hoe jij wilt. Klanten kunnen langskomen aan de balie in de winkel of bestellen uit de catalogus, via de website of telefonisch via de klantenservice. Online bestellingen kunnen al na 10 minuten afgehaald worden in de winkel. Uiteraard kan de bestelling ook thuis of op de werkplaats bezorgd worden. Bezorging is al gratis bij bestellingen vanaf €10,-

Toolstation
www.toolstation.nl