Een lentefris interieur met strakke verflijnen

Artikel delen

Professionele schilders weten dat je voor perfecte randen, strakke lijnen en nauwkeurige hoeken niet alleen degelijk vakmanschap nodig hebt, maar ook kwalitatief materiaal. Daarom heeft tesa een gevarieerd assortiment ontwikkeld dat uiterst geschikt is voor maskeren en renoveren binnenshuis.

Vakmensen die op tijd vakwerk afleveren blijven de concurrentie altijd voor. Schilders en decorateurs moeten snel perfecte resultaten leveren zonder het risico te lopen dat ze het werk over moeten doen, want dat kost tijd – en geld.
Zorg ook voor een optimale bescherming van je oppervlak, hierdoor kan onnodig poetswerk worden vermeden.

Het gebruik van mindere kwaliteit maskeringstapes voor dure klussen is verkeerde zuinigheid. Met kwalitatieve en betrouwbare producten zoals deze van tesa kan snel en efficiënt worden gewerkt zonder risico dat het werk moet worden overgedaan. Hiervan profiteert de professionele schilder bij elke klus, elke dag weer.

Het gebruik van het verkeerde maskeringsproduct voor je klus en oppervlak kan dure gevolgen voor je bedrijf hebben. Je bedekt en maskeert vlakken om het oppervlak te beschermen en precieze resultaten te behalen. Helaas is dit niet altijd een succes. Denk maar aan afbladderende verf, achtergebleven resten of uitgelopen kleuren.
Als je de juiste producten kiest en die op de juiste manier gebruikt, werk je efficiënter en behaal je betere resultaten. Problemen als schade, schadeclaims en extra werk zijn dan veel minder waarschijnlijk. Er worden geen tijd en moeite verspild.

https://www.tesa.com/nl-nl/vakmensen/maskeren-oppervlakbescherming