Ondoordringbare afdichting voor multifunctionele daken

Artikel delen

Het is steeds drukker geworden op de Nederlandse daken. Het aanzien en de functie van de daken is in de afgelopen 20 jaar enorm uitgebreid. En waarom ook niet? De ruimte is er en de mogelijkheden zijn oneindig. We zien kansen voor daken als leef- en gebruiksruimten, voor recreatie, het opwekken van energie, tuinieren, watermanagement en talloze andere functies. Een fantastische impuls voor de dakenbranche!

Triflex’ oplossingen voor daken

Waterdicht en wortelwereld

Met de Triflex producten garanderen wij dat opstanden, doorvoeren, veiligheidsankers, lichtkoepels en rookgasafvoeren degelijk en duurzaam wortelvast en waterdicht worden én blijven. Bij langere periodes van droogte gaan wortels op zoek naar vocht. Details op het dak waar vocht achterblijft, vormen daardoor in potentie zwakkere plekken op daken. Hier biedt Triflex uitkomst. Door details met Triflex af te dichten wordt een waterdichte en wortelwerende functie gecreëerd en is het gebruik van bijvoorbeeld folies overbodig. Triflex is brandvertragend, bestand tegen hydrolyse en worteldoorgroeibestendig. Het hecht bijna op iedere ondergrond en kan naadloos worden aangebracht.

Triflex ProDetail

Geen dak is gelijk. Industriële daken, groendaken, ontwerpen met een uitgesproken architectuur, historische werken, dakbedekking met antislip looppaden, Triflex maakt ze radicaal waterdicht. Ook afdekkingen en kunstwerken als vijvers en waterpartijen worden met Triflex volkomen lekvrij en representatief. Het Triflex ProDetail afdichtingsysteem kan elke uitdaging aan. Het is een hoogwaardig, vloeibaar en scheuroverbruggend systeem dat elk dakdetail duurzaam omsluit als een tweede huid. Mede dankzij het Triflex Speciaalvlies, dat ook voorgevormd verkrijgbaar is, worden hoeken ondoordringbaar, evenals opstanden en andere kritische details. Triflex Prodetail is CE en ETAG gecertificeerd, bezit al jaren de certificering FLL in de hoogste klasse en heeft goedkeuring volgens de Europese norm en EN 13948.
Informatie

Wilt u meer informatie over de producten van Triflex of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op via +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.