Prefab schoorstenen van de toekomst

Artikel delen

De schoorstenen van de toekomst: deze zijn lichter, duurzamer en goedkoper. En daarmee wordt er afscheid genomen van ouderwetse, slecht geïsoleerde en soms lekkende schoorstenen die nu vaak op huizen staan. Althans, dat is waar het Edese bedrijf Exclusieve Schoorstenen op inzet.

Het bedrijf ontwerpt, maakt en levert deze prefab schoorstenen van A tot Z. Het eindresultaat is gegarandeerd functioneel én fraai. De schoorstenen worden compleet in eigen beheer geproduceerd. Als men zelf een ontwerp heeft, kan men dat aanleveren bij de ontwerpers van Exclusieve Schoorstenen. Door het aanleveren van een 3D-tekening ziet de klant precies hoe de nieuwe schoorsteen eruit komt te zien. Daarnaast kan men een keuze maken uit het brede assortiment schoorsteenkappen. De schoorstenen worden na productie op elke gewenste locatie afgeleverd in geheel Nederland.

Ook voor renovatieprojecten heeft het bedrijf een mooie oplossing: de prefab overzetschoorsteen! Dit bespaart een hoop tijd en geld om de oude schoorsteen op te knappen of te slopen. De overzetschoorsteen wordt over de oude schoorsteen heen geschoven, waardoor lekkageproblemen op een duurzame, mooie en makkelijke manier direct zijn opgelost. Door het gebruik van bijzondere materialen hoeft deze overzetschoorsteen slechts een paar centimeter groter te zijn dan de oude.

Het bedrijf is ook altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. In dat kader levert Exclusieve Schoorstenen sinds een aantal maanden ook Prefab schoorstenen voor op de topgevel. Met alle voordelen van prefab, en niet van echt te onderscheiden.

Exclusieve Schoorstenen
www.exclusieveschoorstenen.nl