Snel veel warm tapwater

Artikel delen

De warmtepompboiler van Ariston zorgen ervoor dat een corporatiewoning kan beschikken over veel warm tapwater. Het apparaat biedt de mogelijkheid om op een energiezuinige en duurzame manier bestaande elektrische boilers te vervangen. De warmtepompboilers maken gebruik van de buiten- en/of binnenlucht en zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ze zorgen voor minimaal elektriciteitsverbruik en maximale CO2-reductie en een verlaging van de Energie-Index.

De nieuwe productlijn warmtepompboilers wordt in Nederland door ATAG onder de merknaam Ariston aangeboden met de namen Nuos en Lydos. De Lydos is een hybride warmtepompboiler en de Nuos maakt 100% gebruik van de buiten- dan wel binnenlucht. De varianten zijn:
– Nuos plus 250
Warmtepompboiler. Voor veel warm water met een hoge temperatuur, tot max. 62˚C. Werkt met zowel binnen- als buitenlucht. Beschikbaar in 4 uitvoeringen. SYS-uitvoering: Mogelijk tot integratie met zon – ook PV – en/of andere energiebron.
– Nuos evo
Warmtepompboiler. Compact en gemakkelijk te plaatsen. Voor veel warm water met een hoge temperatuur, tot max. 75˚C. Werkt met zowel binnen- als buitenlucht.
– Lydos hybrid
Hybride warmtepompboiler. Combineert twee energiebronnen in één product: elektriciteit en duurzame energie. Voor snel en veel warm water op een energiezuinige manier.