PrimaCover Robust: drielaags afdekvlies voor binnen en buiten

Artikel delen

Hoe beschermt u prefab beton in galerijen en trappenhuizen? Of designvloeren van gietbeton? Of sportvloeren? Welk beschermvlies gebruikt u – zowel binnen als buiten – als het risico op beschadiging groot is? Maak kennis met PrimaCover Robust. Dit zelfklevend drielaags afdekvlies is speciaal ontwikkeld voor beton en andere harde ondergronden. Speciaal wanneer herstellen duur of zelfs onmogelijk is. PrimaCover Robust is geschikt voor vloeren en trappen.

Veilig afdekken van harde ondergronden met PrimaCover Robust

Ondergronden krijgen nogal wat te verduren tijdens bouw en renovatie. Bouwstempels, klimmaterialen, puin, gereedschappen of verf kunnen zorgen voor beschadigingen. Dat leidt tot vertraging in de oplevering en discussies over herstelkosten. Als u daar niet op zit te wachten, biedt PrimaCover Robust u een betrouwbare bescherming. Dit zelfklevend afdekmateriaal bestaat namelijk uit twee lagen stevig polyestervlies, met daartussen een vloeistofdichte laag PE-folie. Het is bestendig tegen UV en weersinvloeden en kan daarom zowel binnen als buiten worden toegepast gedurende het gehele bouw- of renovatieproces.

PrimaCover Robust is ontwikkeld voor prefab beton en andere harde ondergronden. Het is de ideale bescherming voor bijvoorbeeld betonnen galerijen en trappen. Deze vormen een zichtbepalend onderdeel van de architectuur en worden al vroeg in het bouwproces geplaatst. De bouwactiviteiten die aansluitend plaatsvinden, vormen een regelrecht risico. Onzichtbaar herstel is bovendien vrijwel onmogelijk. Datzelfde geldt ook voor vele andere typen vloeren en trappen, zoals designvloeren van gietbeton en sportvloeren. Start uw bouw- en renovatieprojecten altijd met de juiste bescherming. Met PrimaCover Robust voorkomt u een boel ellende.

Primaverde BV
www.primacover.com
0416-820248
verkoop@primaverde.nl