Met een accuboor in extreem harde tegels boren? Gebruik de nieuwe drygres 4drill boren van RUBI

Artikel delen

Boor je vaak met een elektrische boor? Probeer dan eens de vernieuwde DRYGRES 4DRILL boren. Deze boren presteren tot 5 keer beter dan de vorige versie.

Deze waxboren zijn perfect voor het bevestigen van (badkamer)accessoires op alle soorten keramische tegels, natuursteen en zelfs composiet. Op het eerste gezicht lijkt het dat de vernieuwde boren minder diamant hebben dan de oude boren, maar niets is minder waar! Ze hebben juist een hogere concentratie van diamant in een kleiner gebied. Precies daar waar het diamant zijn werk moet doen.

De wax zorgt voor de gewenste koeling bij het droog boren en dankzij de nieuwe zetschroef blijft deze wax in het puntje van de boor zitten. De schroef heeft nog een bijkomende functie; hij versterkt de boor en helpt daarmee ook trillingen en vervorming te vermijden.

Ook nieuw is de ‘EASY-START’: de boor zet zich snel in het materiaal zonder weg te glijden. Een boorgeleiding is dus niet meer nodig! Zet de boor wel schuin in. De aanbevolen minimum werksnelheid is 1.000 RPM (altijd gebruiken zonder klopstand). De maximale snelheid is 3.000 RPM.

RUBI
www.rubi.com