Triflex’ duurzame oplossingen voor parkeergarages

Artikel delen

Hoe krijgt u het voor elkaar dat mensen zich op hun gemak voelen in een parkeergarage? En hoe krijgt u het voor elkaar dat de parkeervoorziening voldoet aan de meest recente inzichten en normen over bijvoorbeeld brandveiligheid of lichtniveau? Een mooie uitdaging die Triflex graag aangaat met verschillende systemen. En de constructie wordt in alle gevallen nog duurzaam beschermd ook.

Triflex Deckfloor

Wanneer uw parkeerdek of hellingbaan hoog belast wordt, wilt u zeker weten dat het dek de hoge verkeersbelasting aan kan. Het Triflex DeckFloor systeem, een duurzaam en slijtvast gietvloersysteem, biedt hierbij een uitkomst. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor parkeerdekken en hellingbanen met een hoge verkeersbelasting. Het beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. Daarnaast geeft het systeem het parkeerdek de gewenste uitstraling vanwege de vele beschikbare kleurvariaties. Bij de bouw of de herindeling van een garage speelt het kleurgebruik tegenwoordig een belangrijke rol. Geen donkere, grijze garages meer maar goed verlichte garages met duidelijke kleurindelingen en routing. Het Triflex Deckfloor systeem heeft een divers kleurenaanbod dat aansluit bij de huidige kleurindeling van de parkeergarages of een contrast vormt met de bestaande kleuren.

In elke denkbare uitvoering

Triflex systemen zijn in talrijke uitvoeringen beschikbaar. Herkenbare parkeerplaatsen voor mensen met een lichamelijke beperking, duidelijke loopsuggestiepaden en heldere markeringen. Het grote scala aan kleuren en afwerkingen biedt u alle ruimte om uw parkeergarage de juiste identiteit, een logische verkeersflow en praktische overzichtelijkheid te geven.

Preventief beschermend

De hoogwaardige Triflex systemen bieden compromisloze bescherming. De 100% dichte en volkomen naadloze afwerkingen voorkomen constructieproblemen en onkosten door indringing
van vocht, vuil, brandstoffen en chemicaliën. Het uitgekiend opgebouwde, scheuroverbruggende materiaal beweegt soepel mee met de werking van het gebouw.