High visibility veiligheidsschoenen voor optimale zichtbaarheid

Artikel delen

Buckbootz introduceert de eerste generatie high viz werkschoenen: Buckz Viz. Beschikbaar in drie modellen elk in drie kleursamenstellingen is de Buckz Viz de eerste volledige range van high visibility veiligheidsschoenen op de markt. De BVIZ 1 en BVIZ 2 zijn voorzien van geel of oranje Cordura, een stof die slijtvast en waterbestendig is in combinatie met zwart of bruin leder en hebben veiligheidsnormering S3 HRO SRC. Tevens zijn beide modellen 100% metaalvrij en 100% waterdicht.

De BVIZ 3 is een instapper voorzien van geel of oranje elastiek (zonder Cordura) en zwart of bruin leder, heeft dezelfde veiligheidsnormering S3 HRO SRC en is ook 100% metaalvrij en 100% waterdicht. De BVIZ1 is een hoger model met rits aan de zijkant voor makkelijkere in- en uitstap. De extra hoogte zorgt voor betere ondersteuning en een stoere uitstraling. De BVIZ 2 is een normale hoge werkschoen met extra high viz details voor optimale zichtbaarheid.
Er zijn ontzettend veel werksituaties te bedenken waarin zichtbaarheid van groot belang is, zelfs in de lente/zomer periode waarin er meer daglicht is. De normeringen van zichtbaarheid bestaan al geruime tijd voor kleding, maar zijn nog nooit vertaald naar schoeisel, tot nu toe. Buckz Viz neemt daarmee een geheel eigen positie in de markt in.
Daarnaast is de naam van Buckler Boots gewijzigd naar Buckbootz. Buckbootz is al een bekende naam. Ruim 10 jaar geleden is de eerste S5 neopreen/rubber veiligheidslaars onder deze naam geïntroduceerd in Europa.

Buckbootz
www.bucklerboots.nl