Nieuwe productcatalogus Hakron

Artikel delen

Hakron, toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw, presenteert haar nieuwe productcatalogus ‘20’. Vanwege het Coronavirus is deze catalogus in eerste instantie uitsluitend op afstand, dat wil zeggen digitaal als pdf-bestand op www.hakron.nl te downloaden. Een unicum in het ruim 50-jarig bestaan van Hakron. Nog niet eerder was er niet direct een gedrukt exemplaar. Later dit jaar zal catalogus 20 alsnog als gedrukt exemplaar verschijnen.

In catalogus 20 een actueel overzicht van producten, diensten en veel aanvullende informatie. Informatie over de vertrouwde producten voor bekistingen, betonconstructies en woningbouw en daarbij uitbreiding en verbreding van het productengamma op actuele thema’s. Enkele voorbeelden van nieuw opgenomen producten:

  • Trillingsisolatie G+H: een range producten waarmee contactgeluiden uit de constructie wordt gehaald, door isolatie en dempen van de trillingen. Inclusief maatwerkadvies van de afdeling Engineering.
  • GD glasvezel deuvels: dit type deuvels wordt met name in de wegenbouw toegepast, ter plaatse van dwarsvoegen in betonverhardingen. De deuvels zorgen voor de lastoverdracht tussen betonplaten waardoor de verharding kan uitzetten en krimpen.
  • EASY-lood: het zichtbare lood gecombineerd met een goede en duurzame EPDM-folie. Toepassing is bij bouwprojecten waarbij een traditionele uitstraling wordt nagestreefd, bij renovatie en bij aanbouw op een bestaande situatie waar al in de gevel lood zichtbaar is.
  • ISOPRO® koudebrugonderbreking: voor het verankeren van balkon- en galerijplaten en andere prefab-elementen zonder een koudebrug.

Bij de producten biedt Hakron ondersteuning en advisering aan door haar deskundige technisch adviseurs. Pascal van Herk, commercieel directeur: “Zowel advies op afstand als indien gewenst op locatie (met uiteraard inachtneming van de veiligheidsvoorschriften) gaat door. Constructeurs en werkvoorbereiders nemen voor BIM-objecten, aanvullende berekeningen en projectmatige oplossingen contact op met de afdeling Engineering. Diverse Hakron-producten worden vakkundig aangebracht door dienstverlener Innofix, een dochter van Hakron. Levering van producten- ook met grote afmetingen- worden vooral met eigen vrachtwagens gedaan, voorzien van meeneemheftruck en/of elektrische palletwagen. Ook onze chauffeurs werken en leveren uiteraard ook conform de voorschriften van het RIVM en de overheid.”