NOA Vloerendag gaat door

Artikel delen

De Vloerendag gaat door! Natuurlijk is het spannend hoe het coronavirus zich de komende tijd gaat gedragen, maar vol goede moed heeft de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) op 8 oktober 2020 de NOA Vloerendag gepland. Deze beurs- en netwerkdag kan geheel ‘corona-proof’ worden georganiseerd bij evenementenlocatie Hart van Holland te Nijkerk.

VEENENDAAL – NOA Vloerendag
© 2018 Foto: Nils van Houts

De 15e editie van de Vloerendag wordt anders dan anders: ruw en ongepolijst, maar ook informatief en de ideale plek om contacten te leggen / onderhouden in de vloerenbranche. Dé plek om elkaar nu een elleboogstootje te geven en de relatie te verstevigen. Net als voorgaande edities kunnen vloeren- en terrazzo professionals weer informeel in gesprek met leveranciers. Bijpraten en kijken welke noviteiten er zijn. De Vloerendag is ook dé dag om fijn collegabedrijven te ontmoeten.

VEENENDAAL – NOA Vloerendag
© 2018 Foto: Nils van Houts

Coronaproof

Er komt een eenrichtingsverkeersroute, zodat bezoekers langs alle stands kunnen wandelen en niets hoeven te missen. Op die manier is het voor iedereen veilig de Vloerendag bij te wonen. Door een handige app te gebruiken, kan iedere bezoeker zelf zijn/haar gewenste aankomsttijd opgeven. En dan wordt er precies aangegeven wanneer er lezingen kunnen worden bijgewoond. Want er is een uitgebreid lezingenprogramma om de parate kennis bij te spijkeren.
Veiligheid en gezondheid staan deze dag natuurlijk voorop! De 1,5 meter afstand regel wordt overal nageleefd, ook op het grote inpandige terras waar iedereen informeel kan netwerken. De Vloerendag kan gratis worden bezocht. Wel is het absoluut noodzakelijk dat iedereen zich vooraf online registreert.
“In een paar dagen tijd hebben al veel fabrikanten, leveranciers en dienstverleners toegezegd te exposeren”, vertelt organisator Rob van Boxtel van NOA. “We zijn blij met dit vertrouwen, evenals dat van ondernemers uit de branche die bij een inventarisatie ook al lieten weten de Vloerendag graag te willen bezoeken. Natuurlijk is het spannend of de coronamaatregelen blijven zoals ze nu zijn, of dat er last minute toch weer wat moet veranderen. We houden goede hoop dat NOA deze Vloerendag nieuwe stijl op 8 oktober corona-proof kan organiseren.”

Meer info op www.vloerendag.nl