Triflex’ creatieve oplossingen voor vloeren

Artikel delen

Kleur en decoratie zijn belangrijke aspecten in een leefomgeving. Met Triflex Creative Design realiseert u duurzame vloeren met een unieke uitstraling en persoonlijk tintje. Van tegelpatronen in diverse kleuren tot aan logo’s of vloerteksten.

Onderscheidende creaties

Met Triflex Creative Design wordt er onderscheid en herkenbaarheid gecreëerd doormiddel van de kleinste details, een bepaalde bouwstijl of een unieke materiaal- of kleurkeuze. Zo kan een logo bij de ingang van een utiliteitsgebouw goed gebruikt worden als visitekaartje, wanneer men de eerste stap naar binnen zet. Balkons kunnen worden voorzien van stijlvolle patronen of kleuren en galerijen van een appartementencomplex van huisnummers op de vloer. Triflex Creative Design biedt onbeperkte mogelijkheden.

Esthetisch en functioneel

De buitenruimtes staan daarnaast vaak bloot aan uiteenlopende weersinvloeden. Na enkele jaren beginnen de problemen: vocht- of vorstschade, gebarsten tegels, gescheurde voegen, mos- of zelfs schimmelvorming, met gladheid tot gevolg. Naast het creëren van een esthetische vloer, zijn de producten van Triflex ook nog eens functioneel. Ze zorgen namelijk ook voor het duurzaam afdichten en beschermen van vloerdelen!

Duurzaam beschermen van oppervlakken

Het Triflex Colour Design systeem zorgt voor een gegarandeerd waterdichte afwerking. Het gietvloersysteem beschermt het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam. Het is daarnaast ideaal dat ook bij lage temperaturen de uithardingstijd minimaal is. Hierdoor is het mogelijk om het systeem vrijwel het hele jaar aan te brengen. Door de diverse kleurvariaties kunt u naar hartenlust kleuren combineren. Zo geeft u de buitenruimtes de stijl die u voor ogen hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Triflex Creative Design? Download dan onze brochure of kijk voor meer informatie op www.triflex.nl.