Totaalaanbod lijmblokken met aanvulling assortiment uitgebreid

Artikel delen

BIA Beton heeft zijn lijmblokken assortiment verder uitgebreid met een Mechanisch Lijm Element (MLE). Deze Mechanische Lijm Elementen zijn de verbinding tussen de handzame lijmblokken en grote Lijmelementen. Door gebruik te maken van een knipmachine kan er flexibel gebouwd worden.

Topgevels en Pasblokken kunnen op het allerlaatste moment geknipt worden zodat de aansluiting van wand en dak naadloos op elkaar aansluiten. De MLE’s zijn vanuit voorraad leverbaar in de muurdiktes 100 en 120 mm. Verwerking: standaard met de huidige lijmkraan, waarbij met het gebruik van een klem één of twee lijmelementen moeiteloos kunnen worden opgetild.

De HLE Handzame Lijm Blokken en de MLE Mechanische Lijm Elementen zijn verkrijgbaar in twee druksterktes (Lichtbeton 15 N/mm² en Klinker 20 N/mm²). Ze zijn te verwerken met de bekende Lijmgereedschappen, zeer goed bestand tegen weersinvloeden, gemakkelijk te knippen en éénvoudig af te werken. Kortom een optimaal alternatief ten opzichte van andere concurrerende lijmblokken

De vellingkantblokken hebben enkele mooie eigenschappen:

  • Toepasbaar voor tweezijdig schoonwerk
  • Zelfde lagenmaat voor alle muurdiktes
  • GS Structuur uitstekende geluidsabsorptie
  • Verkrijgbaar in vijftien basiskleuren
  • Geen voegwerk “kostenbesparing”
  • Halve en Hoek/Eind blokken leverbaar
  • Minder weersgevoelig in verwerking
  • Minder gevoelig voor optrekkend vocht
  • Minder besmettelijk ten opzichte van kalkzandsteen

Met de HLE-V Handzame Lijmblokken met Vellingkant schoonwerk heeft BIA Beton een compleet assortiment. Verkrijgbaar voor muurdikte van 70, 100, 120, 150 en 214 mm inclusief Pasblokken, 1/2 Blokken en Hoek-Eind blokken. Alle formaten zijn verkrijgbaar in Glad GG en Structuur GS en vijftien basiskleuren.

BIA Beton
www.bia-beton.nl