Efficiëntie met een slim ingericht voertuig

Artikel delen

Een slimme inrichting van je bedrijfswagen helpt je om de laadruimte optimaal te benutten én om niets te vergeten. Daardoor kun je sneller en efficiënter werken, waardoor je lagere kosten hebt.. Als bedrijfswageninrichter wil Sortimo dan ook juist ondersteunen en meedenken in het werkproces.

Vooral in de bouw- en installatiesector is het belangrijk om de inhoud van de bedrijfswagen goed samen te stellen. Tijdens werkzaamheden weet je nooit precies wat je tegenkomt. Je wilt dus niets vergeten, maar zeker ook niets dubbel meenemen, want de ruimte in het voertuig is nu eenmaal niet onbeperkt en extra gewicht leidt tot hogere kosten.

Sortimo helpt om bedrijfswagens zo in te richten dat het werkproces zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Dat gaat dus verder dan alleen het leveren van lichte, veilige en efficiënte opbergsystemen voor bedrijfswagens.

Online configureren

Sortimo geeft op verschillende manieren advies. Zo kan er gebruik maken van een online tool om de inrichting van de bedrijfswagen samen te stellen. Deze online tool komt al met een voorstel op basis van voertuigmerk en -type en het soort werkzaamheden, zoals een aannemer of installateur. Dit basisvoorstel is vervolgens naar wens volledig te personaliseren.

Persoonlijk contact

“Naast de online tools bieden de adviseurs van Sortimo ook volop persoonlijke ondersteuning. Veel klanten blijken het toch prettig te vinden als iemand meekijkt met hun online gemaakte keuze, om te kijken of het klopt en logisch is”, vertelt marketing manager Sandra Mourik van Sortimo. Dan gaat het bijvoorbeeld ook over of het gereedschap dat je veel gebruikt, direct onder handbereik ligt. “Daarnaast vinden klanten het ook prettig om in één van de showrooms op onze vestigingen of bij onze ProPartners de materialen te kunnen zien en aanraken.”

Op maat gemaakte gereedschapinlays

Op maat gemaakte gereedschapinlays ondersteunen het werkproces nog verder. Een klant kan zijn gewenste gereedschap of materialen fotograferen en via een online tool indelen en opsturen, waarna de schuimrubberen gereedschapinlay precies op maat wordt gemaakt. Deze gereedschapinlay kan worden geplaatst in alle Sortimo laden, koffers en BOXX-en. Doordat de bovenzijde van de gereedschapinlay zwart is en de onderzijde blauw, valt het gelijk op als er gereedschap ontbreekt. Daardoor weet je zeker dat je alles bij je hebt, ook bij het verlaten van de werklocatie aan het eind van de dag.

Op het dak

Wanneer er dan toch nog ruimte gebrek in het voertuig is, biedt het Sortimo TopSystem uitkomst voor op het dak!
Dit aluminium, lichtgewicht imperiaal maakt maximale belading mogelijk en heeft dankzij hoogwaardige verwerking en corrosiebestendige materialen bovendien een zeer lange levensduur – en dat betaalt zichzelf terug. Bovendien is, net als bij bedrijfswageninrichting van Sortimo, dit imperiaalsysteem flexibel uit te breiden met accessoires, zodat dit precies naar de persoonlijke wensen kan worden samengesteld, of later nog kan worden aangepast wanneer de werkzaamheden veranderen.

Gehele workflow

“Onze specialisten ondersteunen bedrijven met grotere wagenparken ook door mee te kijken in de gehele workflow. Dat gaat verder dan alleen de inrichting van bedrijfswagens. Je kunt ook uitkomen op andere oplossingen, zoals onze sContainer voor op de bouwplaats of het downsizen van het wagenpark”, vertelt sales director Lars Hendrikx.

Sortimo is exposant op RENOVATIE 2021 (18 – 20 mei 2021) en zal daar laten zien hoe ze het werkproces in de voor installateurs en aannemers verder kan ondersteunen.
Neem gerust vrijblijvend contact op via: klantenservice@sortimo.nl of 0182 – 35 60 60.