Isoschelp, uw ecologische isolatie-specialist, voor kruipruimte isolatie, vloerisolatie en vochtbestrijding met isolatie schelpen

Artikel delen

De basis van gezond en energiezuinig wonen is een goede isolatie van de kruipruimte. Uw kruipruimte wordt er warmer en droger door en daardoor ook de woning erboven. Het gevolg is minder stookkosten, meer comfort en een beter binnenklimaat.

Er komt een einde aan schimmelvorming, maar ook huisstofmijt vermindert aanzienlijk. Voor iedereen, maar zeker voor mensen die gevoelig zijn voor luchtvochtigheidsverschillen zoals astma,- of reumapatiënten, is dit een échte verademing. Schelpenisolatie creëert zo’n droog en zuiver klimaat dat het ook uitstekend werkt tegen andere vochtminnende organismen zoals zwammen, pissebedden, zilvervisjes, vliegjes en andere insecten.

Onkwetsbare vloerisolatie

Isolatie met schelpen betekent blijvend profiteren van uw investering in een gezond leefklimaat in uw woning. Daar waar andere isolatiematerialen erg gevoelig zijn voor vocht, is schelpenisolatie een onkwetsbaar isolatiemiddel.

Het laten aanbrengen van isolatieschelpen is 100% milieuvriendelijk.

Isoschelp
Vroonland 42, 4401 JV Yerseke
Tel: 0113-571249
e-mail: info@isoschelp.nl
internet: www.isoschelp.nl