Renovatiemortel, koploper in snelheid

Artikel delen

“Het maken van een vloer is de meest vertragende factor in de bouw. Dat lossen wij op, doordat alle producten van Omnicol Flooring een extreem korte droogtijd hebben.” Cruciaal bij winkelprojecten, maar steeds vaker voor kleinere particuliere opdrachten. En dat alles bij vele verschillende laagdiktes: van een paar millimeter tot forse sloopbeschadigingen van soms wel 40 mm. SC500 omniflow kan die variatie moeiteloos in één arbeidsgang aan. Dat scheelt dus veel aparte handelingen en zorgt voor nog meer versnelling van het proces.

Na twee uur is een SC500 omniflow vloer voldoende uitgehard om erover te lopen. Na 48 uur mag elke denkbare vloerafwerking worden aangebracht. Dankzij de hoge eindsterkte presteert deze pompbare zelfnivellerende gietvloermortel uitstekend bij zowel heel geringe opbouwhoogtes als grote laagdiktes. Deze gietdekmortel repareert en egaliseert in één arbeidsgang tot wel 40 mm. Daarmee is dit product de ideale oplossing voor de renovatiemarkt waar de vloer vaak weer snel beschikbaar moet zijn voor bewoners of commercieel gebruik. Deze tijdwinst leidt tot een enorme kostenbesparing bij de aannemer en opdrachtgever.

“In onze dienstverlening gaan wij veel verder dan alleen het leveren van het product, we denken mee over de meest ideale oplossing, en leveren het product van een hoge en constante kwaliteit indien gewenst met onze Flooring Truck kant-en-klaar op de bouwplaats.”

Omnicol NV
www.omnicol.eu