Webinar: via gebouwschilrenovatie naar NOM?

Artikel delen

Een Nul Op de Meter (NOM) woning heeft op jaarbasis, per saldo, een gemiddeld energieverbruik van nul. NOM speelt een belangrijke ontwikkeling in de energietransitie. In dit webinar van Renovatie Online op dinsdag 26 januari wordt ingegaan op de rol en het effect van gebouwschil. Van isolatie tot BIPV. Onze reis naar aardgasvrij in 2050 kent verschillende fases. We kennen het einddoel, maar doen ook tussenstations aan. Een duidelijk tussenstation is 2030, maar er zijn er meer.

In dit webinar bespreekt Renovatie Online welke. En welke keuzes we gaan maken, nu er nog steeds onduidelijkheid is en verschillende visies zijn. Waar ligt de twijfel en waar doen we goed aan? Is renoveren door isolatie – of enkel naar label B – voldoende, of kijken we alleen naar de nieuwe geïsoleerde jas? En hoe worden bewoners daar optimaal bij betrokken? Duidelijk is dat voor veel woningen renovatie nú noodzakelijk is en dat deze ná renovatie nog tientallen jaren aan de richtlijnen moeten voldoen.

Meer informatie en aanmelden: https://online.renovatiebeurs.nl/nl/aanmelden/