Kingspan Unidek introduceert het vernieuwde Unidek PasDak met de campagne “Stop met zagen!”

Artikel delen

Kingspan Unidek is bekend als leverancier van constructieve, isolerende dakelementen voor hellende daken. Deze dakelementen bestaan uit een kern van volledig recyclebaar platinum EPS en vormen de basis van het vernieuwde Unidek PasDak. Unidek PasDak is een maatwerk zaagservice dat op vele vlakken ontzorgt en is speciaal geschikt voor daken met een hoek- of kilkeper. Het systeem bestond al, maar is volledig doorontwikkeld en geoptimaliseerd.

dakEfficiencyverlies voorkomen

Het systeem helpt bouwers van woningen met complexe dakconstructies om sneller, duurzamer en foutloos te werken. Veel efficiency gaat namelijk verloren door dakelementen zelf te zagen op de bouwplaats. Dit laten doen, brengt veel voordeel met zich mee.

Stop met zagen

Zelf dakelementen zagen zorgt voor veel afval, vereist mankracht en kraantijd én maakt het niet makkelijk om daken goed luchtdicht te krijgen als het dak een hoek- of kilkeper bevat. Met de zaagservice Unidek PasDak voorkomen bouwers deze problemen. Ook helpt het hen om aan de hogere eisen voor thermische isolatie te voldoen als onderdeel van de BENG-normering. Kingspan Unidek is recent een campagne gestart met de titel ‘Stop met zagen!’ om de markt te overtuigen van dit systeem en om een gedragsverandering te bespoedigen.

Snel door efficiëntie

Werken met Unidek PasDak vraagt om een andere manier van denken en handelen. Zo is het belangrijk om in een vroegtijdig stadium een werktekening aan te leveren. Op basis hiervan maakt Kingspan Unidek een gedetailleerd legplan. De prefab dakelementen zijn snel leverbaar. Na akkoord op het legplan ontvangt de opdrachtgever al binnen 12 werkdagen een compleet pakket op maat gezaagde dakelementen met montage-instructie.

www.stopmetzagen.nl.