Duurzame isolatieoplossingen voor hellende daken

Artikel delen

Kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie zijn van belang in de bouw. Bij Kingspan Unidek zijn ze zich daarvan bewust. Als specialist in hellende daken levert het bedrijf oplossingen die niet alleen aan deze eisen voldoen, maar ze vaak overtreffen.

Isolatie oplossing voor hellende daken

De bouwstandaarden zijn veranderd. Een dak moet vandaag de dag voldoen aan hoge constructieve en isolatie-eisen. Energieneutraal en duurzaam bouwen is niet langer een optie, maar een noodzaak. Met decennia aan ervaring en expertise in isolatieoplossingen, levert Kingspan Unidek dakelementen voor hellende daken die aan deze eisen voldoen.

Hun leidende positie in isolatietechniek wordt versterkt door voortdurende innovatie op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en verwerking. Unidek’s producten zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de veranderende marktbehoeften en -omstandigheden. De dakelementen voldoen altijd aan de laatste eisen van het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl), voorheen het Bouwbesluit.

Isolatie oplossing voor hellende daken

Voordelen van Unidek dakelementen

Unidek dakelementen bieden vele voordelen:

  • Uitstekende isolatiewaarde: De producten zorgen voor een goed geïsoleerde gebouwschil dankzij uitstekende isolatie en luchtdichte montage.
  • Efficiënte montage: Kant-en-klare elementen versnellen de bouw en verminderen de benodigde manuren.
  • Circulaire mogelijkheden: Na de levensduur kunnen de elementen gemakkelijk gedemonteerd en hergebruikt worden.
  • Ondersteuning gedurende het hele project: Van ontwerp tot realisatie biedt Kingspan Unidek deskundig advies en ondersteuning.

Ondersteuning in elke fase

Als je kiest voor Kingspan Unidek, kies je voor een partner die je ondersteunt in elke fase van het project. Vanaf de ontwerpfase biedt het bedrijf advies en berekeningen om fouten en vertragingen te voorkomen. Tijdens de bouwfase levert Kingspan Unidek kant-en-klare dakelementen die snel en eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Ook biedt het bedrijf desgewenst gratis demonstraties bij de start van de verwerking.

Isolatie oplossing voor hellende daken

Nieuwbouw én renovatie

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, vrijstaande woningen of seriematige bouw, Kingspan Unidek heeft altijd een passend dakelement. Wil je meer weten over de optimale dakelementen voor uw project? Bezoek de website voor uitgebreid advies of neem direct contact op.

Kingspan Unidek
www.kingspan.com/