Schroevenwebshop groeit in corona-tijd

Artikel delen

Bouwshops en ijzerwarenwinkels zijn ook tijdens de tweede lockdown dicht of alleen open voor beperkte afhaal. De 26-jarige ondernemer Jesse Keizer profiteert daarom stevig van corona tijd met zijn online schroeven webshop Wovar.

stellingen

Keizer zag twee jaar gelden dat er markt was voor de verkoop van betaalbare kwaliteitsschroeven. Keizer: “Tijdens mijn afstuderen zat ik met verbazing te kijken wat klanten betalen voor een Spax, Heco of Wurth schroef. Namelijk de hoofdprijs! Dat kan anders dacht ik. Zo ben ik begonnen met mijn eigen merk schroeven Wovar. Inmiddels bieden wij niet alleen heel veel soorten en maten schroeven en bouten aan, maar ook talloze ijzerwaren op dezelfde wijze”
Wovar wordt door steeds meer zakelijke klanten gevonden, zoals klusbedrijven, hoveniers en bouwbedrijven. “Dat komt doordat wij zakelijke klanten extra voordelen geven met een zakelijk account zoals korting. Daarnaast leveren wij uitsluitend uit eigen voorraad, vrijwel altijd de volgende dag! Inmiddels verkopen we meer dan 2000 schroeven- en ijzerwaren artikelen. We orderpicken ook op zondag, zodat onze zakelijke klanten ook op maandag direct aan de klus kan. We gaan deze winter over op een nieuw magazijn in Groningen van bijna 4000 m2. Zo verwachten wij niet in de problemen te komen met de lever belofte van vandaag besteld is morgen in huis, overal in Nederland en België.”

Het snelgroeiende bedrijf verspreidt op You Tube montagevideo’s, die door Keizer zelf worden gepresenteerd. Inmiddels werken ruim 15 mensen voor het jonge bedrijf.

Wovar
www.wovar.nl