De meeste daken kunt u beter laten zagen

Artikel delen

Voor veel aannemers is een dak met hoek- en kilkepers een flinke klus. Het op maat zagen van dakelementen kost extra mankracht en kraantijd en geeft bovendien veel afval. Dit was de reden dat Kingspan Unidek onlangs het vernieuwde Unidek PasDak introduceerde.

dak zonder dakpannen

Slimmer werken op de bouwplaats

Met Unidek PasDak is het zelf zagen van dakelementen niet meer nodig. Aan de hand van de bouwtekening maakt Kingspan Unidek een duidelijk legplan om daarna een compleet pakket van dakelementen op maat, inclusief montage-instructie, op de bouwplaats af te leveren. Een investering die zich op alle vlakken terugbetaalt.

Hogere luchtdichtheid

Het zelf zagen blijkt in de praktijk niet alleen tijdrovend te zijn, ook de foutmarge is veel groter. Wanneer elementen niet goed zijn gezaagd, sluiten ze minder goed op elkaar aan en kunnen er koudebruggen of luchtlekken ontstaan. Met de Unidek PasDak service worden dakelementen exact op maat gemaakt. Volledig computergestuurd. Dit bespaart dus niet alleen tijd, de montage is veel efficiënter en borgt daarmee een hogere luchtdichtheid.

Snelle levertijden

Samen met het legplan verstrekt Kingspan Unidek de maatvoering, codering en doorsneden. Het complete pakket met logische indeling en montage-instructie kan al binnen 12 werkdagen geleverd worden. Unidek PasDak is geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Zelfs wanneer er één hoek- of kilkeper in de dakconstructie zit, is Unidek PasDak al interessant.

Stop met zagen

Op de website stopmetzagen.nl zijn onder andere voorbeeldprojecten en een praktisch stappenplan te vinden. Ook kunt u hier eenvoudig uw bouwtekening uploaden voor een vrijblijvende offerte.

www.stopmetzagen.nl