Stop met zagen!

Artikel delen

Zelf dakelementen zagen zorgt voor veel afval, vereist mankracht en kraantijd én maakt het niet makkelijk om een dak goed luchtdicht te krijgen als het hoek- of kilkepers bevat. Dit was de reden dat Kingspan Unidek onlangs het vernieuwde Unidek PasDak introduceerde.

bouwvakker op dak

Slimmer werken op de bouwplaats

Met Unidek PasDak is het zelf zagen van dakelementen niet meer nodig. Kingspan Unidek maakt aan de hand van de bouwtekening een duidelijk legplan en levert vervolgens een compleet pakket dakelementen op maat, inclusief montagehandleiding, op de bouwplaats af. Een investering die zich in alle opzichten terugbetaalt.

Hogere luchtdichtheid

In de praktijk blijkt het zelf zagen van de elementen niet alleen tijdrovend, de foutmarge is ook veel groter. Als elementen niet goed worden gezaagd, sluiten ze minder goed op elkaar aan en kunnen koudebruggen of luchtlekken ontstaan. Met de Unidek PasDak service worden dakelementen exact op maat gemaakt. Volledig computergestuurd. Dit bespaart niet alleen tijd, de montage is veel efficiënter en garandeert daardoor een hogere luchtdichtheid.

stop met zagen

Snelle levertijden

Samen met het legplan zorgt Kingspan Unidek voor de maatvoering, codering en doorsneden. Al binnen 12 werkdagen kan het complete pakket met de logische indeling en montage-instructies worden geleverd. Unidek PasDak is geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Unidek PasDak is zelfs ook interessant als er maar één hoek of goot in de dakconstructie zit.

Stop met zagen

Op de website stopmetzagen.nl vindt u voorbeeldprojecten en een praktisch stappenplan. Ook kunt u eenvoudig uw bouwtekening uploaden voor een vrijblijvende offerte.

www.stopmetzagen.nl