Ondergrond beschermen bij verbouwing woning en kantoor

Artikel delen

Volle agenda’s bij bouwbedrijven. Particulieren en ondernemers willen hun vastgoed laten moderniseren en energiezuinig laten maken. Voor vakmensen zoals u is efficiency belangrijk, zodat u snel weer door kunt naar het volgende project. Verspil geen kostbare tijd aan het herstellen van de bestaande vloeren en trappen en gebruik PrimaCover Standard, het zelfklevende afdekvlies voor doorgedroogde harde ondergronden.

Renovatie

Particulieren laten massaal nieuwe keukens, badkamers en andere aanpassingen realiseren in hun bestaande of nieuwe woning. Ook zakelijk vastgoed wordt heringericht nu er steeds meer wordt geflexwerkt. Eigenaren willen bovendien voldoen aan de BENG-normen. Voor u is er dus veel werk aan de winkel. Om schade aan bestaande vloeren en trappen te voorkomen, is een deugdelijke bescherming uw eerste verdienste.

Zelfklevend universeel afdekvlies

PrimaCover Standard is een herbruikbaar zelfklevend universeel afdekvlies voor doorgedroogde harde ondergronden. De solide vlieslaag beschermt tegen puin, gruis, steigers, bouwmaterialen en vallende gereedschappen. De antislip toplaag van vloeistofdichte PE-folie stopt water, verf, stucgips en latex. Het ideale product bij renovaties of verbouwingen dus. Niet alleen voor het afdekken van de ondergrond op de bouwplek zelf, maar ook in de aanlooproutes. Een lopertje in de gang of trap is zo uitgerold en scheelt u een boel discussies en herstelkosten.

Snel aan de gang

PrimaCover Standard is verkrijgbaar in 2 meter, 1 meter en 0,65 meter breed, dus u heeft een oplossing bij verbouwingen en renovaties van elke omvang. U kunt snel aan de gang en levert uw project netjes op. Zonder herstelkosten en – minstens even belangrijk – zonder tijdverlies.

Primaverde BV
www.primaverde.nl
+31 (0)416-820248
verkoop@primaverde.nl
https://primacover.com/series/primacover-standard/