Met extra draad nóg beter vast

Artikel delen

De Dynaplus® vlonderschroef is verbeterd. Door de toevoeging van een extra stukje schroefdraad net onder de schroefkop wordt de vlonderplank nóg beter vastgehouden. Een ander voordeel is dat de schroef zich minder snel uit het hout omhoog laat werken wanneer de houten planken beginnen te ’werken‘. Verder is de alom bewezen en geprezen gecoate Dynaplus® vlonderschroef onveranderd gebleven.

Dus supersterk van gehard staal. Tevens flexibel en buizaam tot wel 90-graden, om zo ook afbreken te voorkomen als het hout gaat werken. En superfijne schroeven om mee te werken. Het geïntegreerde smeermiddel in de AR-coating zorgt voor superlicht indraaien en door de extra grote en diepe TX-drive gaat dat heel gemakkelijk. De bronskleurige Anti-Roest-coating zorgt voor de zeer goede corrosiebestendigheid en door de kleur en de kleine kop vallen ze qua mooi weg op de houten planken. En er is nóg iets nieuws; een speciaal Dynaplus® vlonderboortje. Deze trappenboor is een exacte contravorm van de Dynaplus® vlonderschroef. Hiermee boor je het perfecte schroefgat voor in de vlonderplank, voor een superstrak eindresultaat.

 

  • De sterkste vlonderschroef van Nederland.
  • Twee keer zo sterk als RVS
  • Geen last van afbreken tijdens indraaien
  • Zeer roestbestendig door Anti-Roest-coating.
  • Speciale boorpunt met snijpunt.

Nieuw dynaplus volderboortje

De Dynaplus® vlonderboor is een exacte contravorm van de Dynaplus® vlonderschroef. Hiermee boor je het perfecte schroefgat voor in de vlonderplank, voor een superstrak eindresultaat.

  • Speciale hardhoutboor
  • Voor alle lengtes vlonderschroeven
  • Exacte contravorm van Dynaplus® vlonderschroef

Schroeven voor de vakman

De schroeven van Dynaplus® zijn kwaliteitsschroeven voor de professionele gebruiker. Dynaplus is een Nederlands merk dat schroeven ontwikkeld voor optimaal schroefgemak. Schroeven met karakter; waar je opvallend eenvoudig mee kan werken door een zeer lage indraaiweerstand. Je moet er snel, eenvoudig en veilig mee kunnen werken én ze moeten optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen dat zijn de kenmerken van Dynaplus. Een passende schroef voor elke klus en geschikt voor duurzaam gebruik in de praktijk.