Energie en CO2-uitstoot besparen follie op rollen, ook tijdens transport en opslag

Artikel delen

Behalve dat SuperFOIL voor ieder situatie een juiste folie heeft, damp-open of damp-dicht Rd van 0,8 tot 5 m2*K/W, helpt het u ook als bouwbedrijf bij het besparen van energie en beperken van uw CO2 uitstoot. Doordat de SuperFOIL geleverd wordt op rollen van 12-15 m2 kan een volle pallet tot 360 m2 bevatten.

pallets met folie

Vergeleken met bijvoorbeeld harde schuimplaten zoals EPS of PIR/PUR scheelt dat behoorlijk. Een trailer met SuperFOIL SF19+ Rd 2,9, bevat 6480 m2. Een trailer met XPS 100mm Rd 2,75 kan slechts 576 m2 herbergen. Een trailer met SuperFOIL SF40 Rd 4,0 bevat 2700 m2, terwijl een trailer met PUR 100mm Rd 3,8 slechts 1100 m2 bevat.

Bijkomend voordeel is dat ook de opslag op de werkplek een stuk eenvoudiger is. Zodra de vrachtwagen van SuperFOIL uw twee pallets SF19+ met totaal 720 m2 gelost heeft en eventueel direct op de werkplek heeft geplaatst, is de straat en trottoir weer vrij. Wanneer u had gekozen voor XPS schuimplaat is de straat geblokkeerd en komt er mogelijk nog een tweede vrachtwagen met de restlevering.

SuperFOIL wordt uitgeleverd met een modern wagenpark, uit voorraad vanuit het magazijn in Veenendaal. SuperFOIL bestaat uit 40% gerecycled materiaal en is na de verwachte levensduur van >50jaar volledig te recyclen.

SuperFOIL
www.superfoil.nl