Eindeloos combineren met plafondhoge deuren

Artikel delen

De Verdi-deursets van Berkvens zijn onmiskenbaar onderdeel van het interieur. De kamerhoge deuren zorgen niet alleen voor een luxere uitstraling, maar ook voor een andere beleving van de ruimte. Aangrenzende ruimtes worden niet gemarkeerd door een bovenlicht, maar lopen door. Hierdoor wordt er aan ruimtelijkheid gewonnen. Het bedrijf monteert de plafondhoge Verdi-deuren altijd inclusief houten of stalen kozijn en bijpassend deurbeslag.

Praktische voordelen

Naast deze esthetische kwaliteiten kennen de Verdi-deuren ook grote praktische voordelen. Door de plafondhoge afmetingen is er bijvoorbeeld geen bovenlicht meer nodig. Dat geeft niet alleen een rustiger beeld, het verhoogt bovendien het montagegemak. Dat montagegemak speelt ook een rol bij de zogenaamde Flexunit in de bovendorpel. Hiermee worden marges in de hoogte opgevangen aan de bovenzijde van het kozijn. De afstand tussen de bovendorpel en het plafond kan hierdoor enigszins variëren. Hierdoor past een Verdi-deur altijd.

Stabilisatie

Mooi natuurlijk, zo’n plafondhoge deur. Maar deze trekt door de forse hoogte na verloop van tijd toch krom? Ook daar heeft Berkvens wat op gevonden. De Verdi-deuren zijn voorzien van een Stabitect-vulling, die de deur stabiliseert. De deur trekt niet krom. Zelfs niet in natte ruimtes, zoals de badkamer.

Volledige ontzorging

Als je als aannemer en ontwikkelaar gekozen hebt voor de Verdi-deursets, dan krijg je te maken met een geheel ander voordeel. Berkvens ontzorgt je helemaal: van productie en levering tot en met montage en aftersales. Stevige ondersteuning, korte lijnen en een surplus aan beleving.

Combinaties

Berkvens levert de Verdi-deuren in de kleuren Kristalwit en Zwart met een stalen of houten kozijn (twee varianten). Het is ook mogelijk om in plaats van een vlakke deur te kiezen voor een stijldeur en luxer garnituur voor eindeloze combinatiemogelijkheden.

Berkvens
www.bervkens.nl