Tegelsnijders voor al uw tegelklussen

Artikel delen

Of u nu werkt met kleine, grote, dunne of dikke keramische tegels: Sigma heeft altijd een geëigende professionele tegelsnijder voor uw tegelklus. Binnen het assortiment van Lijmkam.nl vindt u alle Sigma Tegelsnijders uit de populaire series tegen scherpe online prijzen.

Als tegelzetter of klusser heeft u vaak meerdere gereedschappen nodig voor diverse werkzaamheden. Bij Lijmkam.nl vindt u al deze gereedschappen en accessoires onder één dak, zoals lijmkam, tegelprofiel, tegelsnijder of tegelboor, tegel levelling systeem of ander tegelzettersgereedschap. Professioneel gereedschap voor de vakman.

Bijvoorbeeld de Sigma Tegelsnijders. Al deze producten beschikken over ingebouwde schokdempers waardoor geluid tot een minimum wordt beperkt. Zo is er de Serie 3 Tegelsnijders die uitermate geschikt zijn voor tegels met een maximale dikte van 19 mm. Ze bieden een maximale snijlengte van 95 cm (diagonaal: 67 cm). Deze tegelsnijders hebben een breekkracht van 1.050 kg en zijn compact in formaat.

man die tegelsnijder gebruikt

Een andere serie betreft de Sigma Klick Klock Tegelsnijders. Deze zijn geschikt voor tegels met een maximale dikte van 19 mm en bieden een maximale snijlengte van 129 cm (diagonaal: 91 cm). De Klick Klock Tegelsnijders hebben een breekkracht van 1.200 kg en beschikken over een ergonomische breekhendel.

Daarnaast zijn er de Sigma MAX en Sigma XL Tegelsnijders, ideaal voor de grotere (XL-XXL) tegels met een maximale dikte van 19 mm. Ze bieden respectievelijk een maximale snijlengte van 129 en 245 cm (diagonaal: 91 en 173 cm). Ze beschikken over een breekkracht tot 1.200 kg. En de tegelzetter of klusser kan met de ergonomische breekhendel efficiënter dan ooit grootformaat tegels verwerken.

Bekijk het complete assortiment Sigma Tegelsnijders op de website!

Lijmkam
www.lijmkam.nl