Verlaag de energierekening van uw klant, genereer zelf meer omzet

Artikel delen

Het najaar is weer in aantocht. De dagen worden korter en de temperatuur daalt. Een periode waarin opdrachtgevers oplossingen zoeken om het wooncomfort te verhogen en de energierekening te verlagen. U kunt hen daarbij helpen en extra omzet genereren door het aanbieden van het SlimFix Deco zolderisolatiesysteem.

SlimFix Deco van IsoBouw is een zolderisolatie die in slechts 3 eenvoudige verwerkingsstappen verwerkbaar is: Profielen bevestigen, isolatieplaat plaatsen en esthetisch afwerken met een afdekprofiel. SlimFix Deco is dus snel en eenvoudig verwerkbaar.
Het meest kenmerkende aan het systeem zijn de Deco-klikprofielen voorzien van softstrips. Met deze profielen wordt de zolder luchtdicht geïsoleerd zonder dat hiervoor extra handelingen nodig zijn. Dankzij de strips zijn bovendien grote zaagtoleranties mogelijk bij het op lengte zagen van de isolatieplaten, hetgeen de verwerking nog verder vereenvoudigt. De Deco-klikprofielen maken de esthetische afwerking ook mooier en gemakkelijker.

De isolatiekern bestaat gedeeltelijk uit het biologische isolatiemateriaal BioFoam. BioFoam is een biobased en C-2-C gecertificeerde isolatie die wordt gemaakt van plantaardige grondstoffen. SlimFix Deco is dus niet alleen kwalitatief beter en voordeliger. Het is ook duurzamer. Aspecten die opdrachtgevers zeker zullen waarderen.

Denk bij een aanvraag naar een nieuwe dakkapel of dakvenster ook eens aan het aanbieden van SlimFix Deco. Grote kans dat de opdrachtgever de uitgebouwde zolder ook wil laten isoleren.

IsoBouw
www.isobouw.nl