Gebouwd voor comfort, gemaakt voor werk

Artikel delen

Steel Blue, het toonaangevende merk voor veiligheidsschoenen in Australië, lanceert zijn succesvolle Southern Cross Zip-model nu ook in zwart premium leder.

Australisch comfort

Gebouwd voor comfort, gemaakt voor werk. De Southern Cross Zip was het meest succesvolle model sinds de lancering vanwege zijn uiterlijk, de sterke ritssluiting, maar vooral vanwege het gegarandeerde comfort. Deze veiligheidsschoen is nu ook verkrijgbaar in zwart volnerfleder: bestand tegen Hollandse weersomstandigheden. Tijdelijk krijgt u bij de nieuwe zwarte Southern Cross Zip een 1/90 limited-edition bamboe shirt.

Nieuw: Southern Cross Zip GraphTEC™ Scuff S3

De nieuwe zwarte Southern Cross Zip is een enkelhoge herenwerkschoen met rits aan de zijkant. De kruipneus en TPU-loopzool zijn versterkt met PureGRAPH® grafeen. De toevoeging van grafeen biedt toonaangevende duurzaamheid, slijtvastheid en stevigheid. Tests tonen aan dat grafeen een miljoen keer dunner is dan een stuk papier, superieur in sterkte aan diamanten en 200 keer sterker dan staal.

Zoals alle Steel Blue-schoenen, wordt ook de Southern Cross Zip GraphTEC™ Scuff geleverd met een 30 dagen 100% comfortgarantie. Probeer ze 30 dagen uit. Ben je niet tevreden? Dan geven wij je geld terug. Wij waren de eerste fabrikant van veiligheidsschoenen in de wereld die zo’n keiharde belofte durfde te doen. Zo overtuigd zijn wij ervan dat we de juiste werkschoenen voor jou hebben.

Over Steel Blue

Steel Blue, opgericht in 1995, is de toonaangevende leverancier van premium veiligheidsschoenen in Australië. Met vijf focuspunten in ons In Our Stride® Duurzaamheidstraject streven wij ernaar de maatschappij positief te beïnvloeden en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Steel Blue
www.steelblue.com