Gegarandeerd de Qv-10 eis halen?

Artikel delen

Heb jij te maken met BENG? Na het volgen van dit webinar weet jij, hoe je voordat de schop in de grond gaat, met zekerheid een geslaagd project gaat opleveren. Met lucht gecontroleerd bouwen onder leiding van Soudal i.s.m. Afdichting in de Bouw, lever je volledig in overeenstemming met de wet- en regelgeving op. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en is de blowerdoortest slechts nog een bevestiging van wat je al wist. 

Webinar

Tijdens dit inspirerend en praktisch webinar kom je erachter wat er minimaal nodig is om zeker de Qv10-eis te halen bij oplevering. Er worden praktisch bruikbare tools en nieuwe inzichten gegeven die al jouw vragen over dit onderwerp beantwoorden. Gastspreker Gelly Sehat van PlanGarant praat je bij over BENG in het algemeen en de relatie van BENG met Lucht Gecontroleerd Bouwen. Organisatoren Soudal en Afdichting in de Bouw bieden alle handvaten om na dit webinar praktisch aan de slag te gaan. Na afloop is er volop de ruimte om al je vragen te stellen in een live Q&A.

Datum: 4 november 2021
Start: 14.00 uur | Einde: 16.00 uur
U kunt het volledige programma en het aanmeldformulier hier vinden.

Sprekers

Gelly Sehat PlanGarant Gastspreker
Gelly is als kwaliteitsborger bij PlanGarant verantwoordelijk voor de toetsing van bouwprojecten aan de eisen van het bouwbesluit. Verder is ze actief als docent bij Envire online opleidingen voor onder andere de cursus BENG.

Bob CortonSoudal Nederland Host
Bob is technisch specialist en projectadviseur op het gebied van luchtdicht en lucht gecontroleerd bouwen.

Rudi BartelsAfdichting in de Bouw
Rudi brengt advies, opleiding en uitvoering voor lucht gecontroleerd bouwen onder één dak samen.

Lucht gecontroleerd bouwen

Het behalen van alle eisen vanuit de WKB brengt voor menig projectleider en uitvoerder behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Zo moet er een projectdossier met bewijslast worden aangelegd voor de energieprestatie van een gebouw.
Bij lucht gecontroleerd bouwen zijn BENG en de Wet Kwaliteitsborging uitgangspunt om te kunnen opleveren volgens bouwbesluit. Lucht gecontroleerd bouwen geeft vóóraf eenduidig de zekerheid over het bij oplevering behalen van de Qv10-eis. Kwaliteitscontrole tijdens de uitvoering is hierbij een belangrijk en onlosmakelijk onderdeel. Door gestelde en nageleefde kwaliteit tijdens uitvoering is er geen onzekerheid, zullen meetproeven slagen en is opleveren in overeenstemming met de wet- en regelgeving gewaarborgd. De blowerdoortest is dan nog slechts een formaliteit.

Soudal
www.soudal.com