Kant-en-klare badkamers en keukens voor de toekomst?

Artikel delen

Vergeet traditionele prefab, Sanifab gaat verder: niet meer alleen op zoek naar snelheid en eenvoud, maar ook naar consequente, hoogwaardige en gestroomlijnde kwaliteit. Zo bouwt het bedrijf voor de toekomst. Als projectontwikkelaar, woningcorporatie of architect denk je bij de inrichting namelijk niet alleen aan nu, maar ook aan later. Om snel én verantwoord te bouwen zorg je daarom niet alleen voor geprefabriceerde buitengevels en vloeren, maar ook voor kant-en-klare, duurzame en circulaire toiletten, badkamers, keukens of alle drie-in-één.

kant-en-klaar toilet

Iedere unit levert Sanifab in zijn geheel en gebruiksklaar af. Dat betekent dat het bedrijf in hun eigen fabriek bouwt en de gebruiker alleen nog de kant-en-klare ‘doos’ netjes op zijn plaats hoeft te schuiven, stekker erin, koppelen aan de afvoer, en klaar. Precies wat nodig is om duurzaam te bouwen. De producten zijn onderhoudsarm, naad- en kitloos afgewerkt en daarnaast volledig recyclebaar. “Innovatie in de bouw op zijn schoonst noemen we dat”, aldus Sanifab.

Net als de doelgroep denkt het bedrijf graag ‘in het groot’. Dit betekent dat ze hun fabriek zo hebben ingericht dat ze snel kunnen leveren aan grootschalige nieuwbouwplannen of omvangrijke renovatieprojecten. Kortom: overal waar duurzaamheid, kwaliteit en verantwoorde investeringen tellen, net als bij het bedrijf zelf. Doordat ze zo zijn ingericht, bestel je hun keuken-, badkamer-, toilet- of transformatie units gemakkelijk in grote aantallen. Of het er nou 15 of 50 zijn; er is geen tijdrovend overleg tussen verschillende bouwdisciplines en plaatsingstijd van weken meer. Sanifab is namelijk minder afhankelijk van vakmensen op de bouwplaats en zorgt dat hun units binnen een paar uur geplaatst zijn.

Sanifab
www.sanifab.nl