KOMO-certificaat voor ISOPRO® koudebrugonderbreking

Artikel delen

De Hakron-Terwa ISOPRO® koudebrugonderbreking voldoet aan alle producteisen conform de actuele BRL 0505. Op basis hiervan heeft KIWA op 28 september jl. het KOMO attest-met-productcertificaat K108854 verstrekt.

koudebrugonderbreking

koudebrugonderbrekingDe ISOPRO® koudebrugonderbreking vormt een constructieve verbinding tussen betonnen constructiedelen zonder dat dit leidt tot een thermische brug. De wapening die onderdeel uitmaakt van het ISOPRO® -element wordt aan weerszijden in het beton gestort en verbindt zo beide constructiedelen. Het beton van beide constructiedelen wordt niet tegen elkaar aangestort maar onderbroken door een 80 mm strook isolatiemateriaal dat onderdeel is van het ISOPRO® -element.

De voordelen van ISOPRO® zijn onder meer: KOMO-gecertificeerd, korte levertijden (ook voor specials), economische oplossing, brandwerendheidsklasse R90 en REI120, berekening volgends Eurocode.

Zowel het KOMO-certificaat als de nieuwe documentatie zijn op www.hakronterwa.nl te downloaden. Neem voor technische vragen, berekeningen, rekensoftware, advies op locatie en/of BIM-objecten contact op met de engineers van Hakron-Terwa.

KOMO certificaat ISOPRO getoond door Karel van den Borne (accountmanager) Hakron Terwa en Alexander Zalm (engineer).

Hakron-Terwa
www.hakronterwa.nl