Remmers opent Experience Center in Apeldoorn

Artikel delen

Een ware primeur voor Remmers BV uit Apeldoorn. Het Experience Center opende op 14 september 2021 zijn deuren. De producent van bouwchemische producten, houtverven en -lakken is de eerste buitenlandse dochteronderneming binnen de Remmers Groep met een eigen klantencentrum. Met dit wapenfeit wil het bedrijf zijn zakelijke relaties versterken en (toekomstige) partners via een persoonlijke reis laten kennismaken met alle producten, oplossingen en diensten.

voorkant pand

pand met ballonnen

“Het Experience Center wordt de plek bij uitstek voor onze relaties om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de sector”, vertelt Managing Director Hendrik-Jan Verweij.

Verbinden. Inspireren. Informeren.

Een interactieve klantenbeleving

Het nieuwe Remmers Experience Center beslaat een oppervlakte van maar liefst 1200 m² en is meer dan alleen een onafhankelijke inspiratieplek. In de grote interactieve showroom heeft iedere divisie een aparte ruimte. Hier kunnen klanten uit alle sectoren terecht voor persoonlijk advies en worden ze begeleid naar de beste totaaloplossing. Steeds op maat van hun specifieke behoeften en eisen.

Bijkomende trainingen, seminars en netwerkevents vervolledigen het educatieve aanbod. Zo is het Experience Center niet alleen een centrale ontmoetingsruimte, maar bovenal een competentiecentrum voor het delen van kennis en expertise.

Thematische opleidingen en seminars

In het Experience Center krijgt iedere divisie ook een toegewezen opleidingsruimte. Hier kunnen relaties het hele jaar door terecht voor sectorrelevante opleidingen en seminars.

hoogglansafwerking

Daarnaast verzorgt Remmers ook bijkomende opleidingen op maat van bedrijven. Zo kunnen alle deelnemers geschoold worden in functie van de specifieke behoeften en wensen van hun organisatie. Benieuwd naar wat Remmers voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk het aanbod trainingen en seminars op
www.remmersexperiencecenter.nl en schrijf u in. Tot en met 31 december 2021 profiteert u van een openingsactie, waarbij alle trainingen en events gratis aangeboden worden!

Het Remmers Experience Center is enkel te bezoeken op afspraak. Hebt u interesse in het bijwonen van een training of seminar, of wilt u ons bezoeken?
Bezoek onze website www.remmersexperiencecenter.nl of mail ons via experiencecenter@remmersbv.nl