“Samen zien we meer.”

Artikel delen

Dat is de conclusie na twee jaar intensief samenwerken tussen dienstverleners in tijdelijke beveiliging en toegangscontrole BouWatch en Hillson.

bouwatch logo

“In deze afgelopen twee jaar hebben wij elkaars kwaliteiten in de dagelijkse praktijk goed leren kennen en komen we tot de slotsom dat we samen een unieke en sterke eenheid vormen in beveiligingsoplossingen. Daarom hebben wij besloten verder te kijken en de onderlinge samenwerking volledig – dus onder één naam – te integreren. BouWatch en Hillson gaan dus samen verder onder de naam BouWatch”, aldus BouWatch.

Totaalaanbieder op het gebied van tijdelijke beveiliging en toegangscontrole

“De professionele én persoonlijke klik tussen ons beiden spreekt ook onze opdrachtgevers aan, want het samenvoegen van onze productportfolio’s en het bundelen van onze kennis, menskracht, energie en innovaties, zorgt dat we totaaloplossingen aan kunnen bieden. Niet alleen vandaag of morgen, maar ook in de verre toekomst. De ontwikkelingen gaan immers razendsnel, waardoor er steeds andere behoeftes zijn op vlak van beveiliging en toegangscontrole. Door samen te werken en verder te kijken, haken we vandaag al in op de wereld van morgen en ontzorgen we daar waar dat nodig is.”

Voortgang bewaakt

Bouwers moeten bezig zijn met bouwen, dat begrijpt BouWatch als geen ander. “Je hebt immers een project te realiseren dat op tijd én binnen budget af moet zijn. Dus je wilt dóór, zonder vertraging en gedoe door zaken als diefstal, fraude of vandalisme. Dus hoe makkelijk dat je nu alles bij één partij kunt regelen die je alle zorgen uit handen neemt. Met minimale inspanning, maximaal beveiligd.”

Dienstverlening blijft van hoge kwaliteit

Als één bedrijf staat de continuïteit voor hun klanten voorop. De service blijft zoals je van hen gewend bent: snel, kundig, maatwerk en vriendelijk. “Samen kunnen we meer. Samen vormen wij hét unieke krachtenveld in de beveiliging en toegangscontrole van vele tienduizenden terreinen, projecten en bouwplaatsen.”

BouWatch
www.bouwatch.nl