Toekomstbestendige snel reagerende vloerverwarming

Artikel delen

Met de nieuwe generatie laagtemperatuur water gedragen vloerverwarmingssystemen laat jij elk project warm achter. De tijd van warmte en gezelligheid staat weer voor de deur en wat is er nou fijner dan de klant te laten genieten van het comfort van vloerverwarming?

vloerverwarming

Is jouw klant op zoek naar een toekomstbestendige, energiezuinige vloerverwarming, dan heeft WARP Systems de oplossing.

Het SpeeTile natbouw systeem
Het SpeeTile systeem van WARP Systems bezit eigenschappen die zowel voordelen voor de eindgebruiker als voor de installateur biedt. Zo heeft het watergedragen systeem een minimale opbouwhoogte van 15mm met een gewicht van 30kg/m² inclusief egalisatiemortel. Door de lage opbouwhoogte is deze in veel situaties geschikt en het lichte gewicht maakt dat de installatie eenvoudiger is. Verder is het unieke klik-breek-schuif systeem een professionele innovatie, waardoor vooraf meten en terplekken snijden nooit meer nodig is. Hierbij is het SpeeTile systeem ook geschikt voor wanden en plafonds. Handig voor de eindgebruiker: het SpeeTile systeem bespaard aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

vloerverwarming

Het SpeeTherm droogbouw systeem.
Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. Door het gewicht van slecht 3kg/m² is het systeem niet alleen eenvoudig te installeren, maar biedt ook mogelijkheden voor houten ondervloeren. Zelfs als deze niet stabiel maar wel vlak zijn. Het SpeeTherm systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm lamellen voor de warmtespreiding en SpeeTube verwarmingsbuis. Het systeem bespaard aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

WARP Systems
www.warp-systems.nl