Grote keus bij modulaire wc-bedieningsplaat

Artikel delen

Met de frisse restyling van de serie TECEloop bedieningsplaten speelt TECE handig in op de laatste interieurtrends. Nieuwe, authentieke en natuurlijke materialen en frisse nieuwe kleuren maken de TECEloop bedieningsplaat helemaal van nu. Dankzij het modulaire systeem kunnen de frontplaten en toetsen naar wens worden gecombineerd, zodat exclusieve en individuele ontwerpen ontstaan.

Echte materialen zijn onmisbaar in een hoogwaardig interieur. Vanuit dat uitgangspunt heeft TECE nu drie nieuwe materialen aan het assortiment toegevoegd: beton, hout en natuursteen. Deze materialen sluiten aan bij de interieurtrends anno 2021: beton, marmer, eiken en glas zijn trendmaterialen die harmonieus in een badkamer-ontwerp kunnen worden toegepast of als statement kunnen worden ingezet. Naast deze drie natuurlijke materialen kan men ook voor echt leisteen kiezen. Alle vier de frontplaten kunnen naar wens worden gecombineerd met toetsen in verschillende kleuren en materialen. Zo ontstaan bijzondere combinaties die de toon zetten!

Nieuwe kleuren glazen front

Naast natuurlijke materialen levert TECE ook fronten van echt glas. Deze glazen modellen zijn nu uitgebreid met de varianten avondblauw, titanium en lichtbeige. Deze trendy kleuren zijn tot stand gekomen in samenwerking met de internationaal werkende kleuronderzoeker, ontwerper, auteur en kleurkunstenaar Prof. Axel Venn.

Nieuw design kunststof modellen

Ook de lijn TECEloop bedieningsplaten van kunststof heeft een designupgrade gekregen. Net als bij de glazen modellen is de kunststof variant nu volledig vlak waarbij de toetsen uitlijnen met het front. Daardoor oogt de serie nu nog strakker. In combinatie met het inbouwraam kan deze serie nu volledig vlak in de wand worden ingebouwd. Ook bij de kunststof modellen introduceert TECE nieuwe kleuren: mat zwart en mat wit.

Het volledige assortiment TECEloop wordt gecompleteerd door een aantrekkelijke selectie urinoirbedieningsplaten in een bijpassend design.

TECE
www.tece.com