Houten kozijnen vervangen? Zonde!

Artikel delen

Als houten kozijnen worden vervangen, is meer dan 80% van het kozijn vaak nog in prima staat. Helemaal vervangen is dan zonde. DTS REFLEX biedt de mogelijkheid om doelgericht de zwakke of aangetaste delen – onderdorpel en onderste hoekverbindingen – duurzaam te beschermen, herstellen of upgraden.

Durodeen 

DTS REFLEX profielen en inzetstukken zijn gemaakt van DURODEEN, een zeer gebruiksvriendelijk materiaal dat ongevoelig is voor vocht en andere weersinvloeden. Het heeft een uitstekende verfhechting en is eenvoudig te verwerken zonder schroeven of spijkers. De profielen en inzetstukken zijn voorzien van grondlak zodat een enkele aflaklaag volstaat voor een snel eindresultaat.

Beschermen

DTS REFLEX neuslatten geven de zwakke delen van bestaande houten kozijnen op zeer doeltreffende wijze bescherming. De ventilerende Durodeen neuslatten zijn er voor alle kozijnafmetingen en sponningdieptes.

Herstellen 

Zijn de onderste hoekverbindingen en onderdorpels van kozijnen dermate aangetast dat deze vervangen moeten worden? Met passende DTS REFLEX maatwerk delen worden kozijnen weer als nieuw. Sterker nog: beter dan nieuw!

Upgraden

Maak woningen levensloopbestendig met drempelverlagende oplossingen. Of maak kozijnen uitvoerbaar met triple glas of zelfs geschikt voor draaikiep ramen.

Verruim onderhoudsinterval met ten minste 50%

Als de liggende delen van het kozijn (onderdorpel en onderste hoekverbindingen) zijn vervangen of afgedekt door DURODEEN dan wordt schilderen een puur esthetische kwestie. Slechts de glansgraad van de laklaag neemt enigszins af maar er treedt geen verdere degradatie op.

Innodeen 
www.innodeen.nl