Niet in de knoop dankzij stangloos kitpistool

Artikel delen

“In plaats een kitpistool dat met houder en nieuwe vulling pakweg 60 cm meet, heb je met ons OX pro stangloze kitpistool een maximale lengte van zo’n 30 cm. Dat maakt het werken in een krap hoekje zoveel makkelijker”, vertelt general manager Myles Browning van OX Tools. “Iedereen weet dat in de dagelijkse praktijk de stang van het kitpistool regelmatig in de weg zit. Ons stangloos kitpistool is perfect voor gebruik in krappe en moeilijk bereikbare ruimtes waar je scheuren of gaten moet afdichten en/of opvullen met latex en siliconenkitten met lage tot gemiddelde viscositeit.”

Myles Browning is overtuigd van de voordelen van dit kitpistool voor de tegelzetter, loodgieter, timmerman, installateur of andere vakman. “Wij krijgen regelmatig feedback van gebruikers. Die zijn zeer enthousiast over dit innovatieve gereedschap. We hebben nu een gebruikerstest lopen door een lezer van RenovatieTotaal, waarvan eind oktober de resultaten worden gepubliceerd. Ik twijfel er niet aan dat ook deze tester onder de indruk zal zijn, want hij kan moeiteloos dat laatste hoekje kitten en tegelijkertijd dat vakkundige eindresultaat voor de opdrachtgever leveren.”

Het kitpistool is gemaakt van een lichtgewicht versterkte polycarbon behuizing met een geklonken stalen cartridge houder. Deze is geschikt voor het gebruik van cartridges tot 400 ml. De ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor maximaal comfort tijdens het gebruik, terwijl de handige riemclip snel en eenvoudig aan de gereedschapsriem kan worden geklikt.

Browning: “Hoe vaak kom je niet in de knoop met een wand of obstakel als je ergens moet kitten? Dat is nu verleden tijd. Dit stangloos kitpistool is onmisbaar voor de professionele vakman.”

OX Tools
www.oxtools.nl