Gratis RVS infopakket met wintermuts en thermosfles!

Artikel delen

Op zoek naar een betrouwbaar roestvaststaal systeem voor uw project? Maak kennis met het uitgebreide RVS-assortiment van Walraven. Hierin vindt u allerlei bevestigingsproducten voor lichte en middelzware toepassingen voor de meest typische toepassingsgebieden.

Met bijna 80 jaar ervaring in de installatie- en oppervlaktebeschermingsmarkt, begrijpt het bedrijf de complexiteit van het selecteren van de juiste materialen en het beoordelen van de corrosiefactoren in het veld. Ze bieden een universeel A4 (316) portfolio voor lichte en middelzware toepassingen, die u de zekerheid biedt die u nodig heeft onder de meest voorkomende omstandigheden.

Walraven biedt een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen in roestvast staal. In het assortiment vindt u verschillende soorten beugels met en zonder inlage, rails en accessoires zoals onder andere wandplaten, balkklemmen, ankers en diverse verbinders.

Met het klantgerichte logistieke concept zorgt Walraven daarnaast voor een snelle levering, die zelfs binnen een week kan plaatsvinden. Bovendien ondersteunen ze op verzoek ook bij het ontwerp, de berekening en de prefabricage van het systeem. Al naar gelang uw individuele eisen, kunnen hun technische ingenieurs u een uitgebreid voorstel doen, inclusief gedetailleerde belastings- en windberekeningen, technische tekeningen en onderdelenlijsten.

Meer weten over de RVS oplossingen? Bestel nu het gratis informatiepakket via de website. Nu tijdelijk met warme wintermuts en robuuste RVS thermosfles!

Walraven
www.walraven.com