KOMO-certificaat voor koudebrugonderbreking

Artikel delen

De Hakron-Terwa ISOPRO® koudebrugonderbreking voldoet aan alle producteisen conform de actuele BRL 0505 ‘Wapeningssystemen voor onderbreking van thermische bruggen in beton’. Op basis hiervan heeft KIWA op 28 september 2021 het KOMO attest-met-productcertificaat K108854 verstrekt.

De ISOPRO® koudebrugonderbreking vormt een constructieve verbinding tussen betonnen constructiedelen zonder dat dit leidt tot een thermische brug. De wapening die onderdeel uitmaakt van het ISOPRO® -element wordt aan weerszijden in het beton gestort en verbindt zo beide constructiedelen. Het beton van beide constructiedelen wordt niet tegen elkaar aangestort maar onderbroken door een 80 mm strook isolatiemateriaal, dat onderdeel is van het element.

De voordelen van dit systeem zijn onder meer: KOMO-gecertificeerd, korte levertijden (ook voor specials), economische oplossing, brandwerendheidsklasse R90 en REI120 en berekening volgens Eurocode. Zowel het KOMO-certificaat als de nieuwe documentatie zijn op www.hakronterwa.nl te downloaden.

Hakron-Terwa
www.hakronterwa.nl