In de spotlight

Producten
Artikel delen

Meest compacte beveiligingspoortje

De Speedlane Compact is de nieuwste aanwinst binnen het portfolio van toegangsproducten met middelhoog beveiligingsniveau. Het compacte beveiligingspoortje is ontwikkeld vanuit de vraag uit de markt om ook kleinere bedrijfspanden en bedrijfsruimtes goed te kunnen beveiligen.

Het gebruik van de Speedlane Compact zorgt ervoor dat uitsluitend geautoriseerde personen een beveiligde ruimte kunnen betreden. Doordat geavanceerde functies en opties achterwege zijn gelaten, is de Speedlane Compact eenvoudig te gebruiken en installeren, snel te produceren en kan daardoor in korte tijd aan de klant geleverd worden.

Veiligheid en beveiliging binnen gebouwen waarborgen

Doordat de veiligheid op de werkplek steeds meer onder druk staat, maken meer en meer organisaties gebruik van beveiligingsentrees om zo de veiligheid en beveiliging van hun mensen en bedrijfsmiddelen te waarborgen en verhogen. Daarnaast zorgen de huidige ontwikkelingen rondom de coronapandemie ervoor dat bedrijven zich in toenemende mate de vraag stellen wie er wanneer en waarom binnen een pand of een bepaalde ruimte mag zijn. De Speedlane Compact is zo ontworpen dat deze alle essentiële functies van een beveiligd toegangspoortje bevat maar dan in compacte vorm.

Belangrijkste kenmerken van de Speedlane Compact

  • Intuïtieve begeleiding van gebruikers
  • Sensoren voor de detectie van tailgating, gebruikersveiligheid en objectdetectie zijn standaard ingebouwd
  • Eenvoudige installatie
  • Royale binnenruimte van de behuizing voor flexibele integratie van toegangscontrolesystemen
  • Materialen van premium kwaliteit
  • Trendy minimalistisch design
  • Flexibele doorgangconfiguraties (inclusief een brede doorgang voor rolstoelen)

Meer informatie, technische tekeningen, brochures en video’s van de Speedlane Compact vindt u hier.  

Boon Edam
www.boonedam.com

 

BouwTotaal