fbpx

Met zo’n dakbedekking is gebouweigenaar decennialang vrij van zorgen

Artikel delen

Firestone RubberCover EPDM is een hoogwaardig dakbedekkingssysteem voor platte daken. Het is gebaseerd op een 100% uitgehard EPDM synthetisch éénlaags rubberen membraan met een levensverwachting van meer dan 50 jaar. Alfred Vermeulen, Directeur Sales Mawipex: “RubberCover EPDM is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en huiseigenaren decennialang gemoedsrust te geven. Het is één van de meest duurzame dakbedekkingssystemen op de markt.”

De dakbedekking is compatibel met een breed scala aan ondergronden, waardoor deze perfect is voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten. RubberCover EPDM voldoet ook aan alle eisen rond brandveiligheid, dus zeker aan de norm voor vliegvuurbestendigheid. Vermeulen: “Het gaat altijd om de sterke drie-eenheid: dampremmende-folie, isolatie en dakbedekking. Die producten moeten op elkaar worden afgestemd. Onze Firestone RESISTA AK-RF pir isolatie is op alle denkbare manieren getest en maakt deel uit van het Firestone-systeem garantie concept.”

Klaar voor Wkb

Belangrijk om eventuele condensproblemen te voorkomen is een dampremmende folie tussen isolatie en dakbeschot. Vermeulen: “Ook hier hebben we met de Firestone V-Gard of BossCover PE folie een perfecte oplossing voor. Met Firestone leveren we materialen waarmee een volledige dakopbouw gerealiseerd kan worden. Alle materialen zijn perfect op elkaar afgestemd en worden samen getest. Met de combinatie van deze producten weet je zeker dat je een hoogwaardig dak aanbrengt dat ook volledig voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).”

“Wij geven u als specialisten graag advies over uw hoogwaardige, duurzame en brandveilige dakbedekkingssysteem.”

Mawipex
www.mawipex.nl