Pluggen in alle soorten en maten voor die perfecte bevestiging

Artikel delen

Zoek op pluggen op de website van Schroeven-online en je vindt ruim 300 producten. Pluggen in allerlei vormen voor uiteenlopende toepassingen. Pluggen in verschillende materialen, van kunststof tot staal en in vele diktes en lengtes, zodat de schroef altijd goed vast komt te zitten. Stefan Heijink van Schroeven-online: “We bieden verschillende merken. Uiteraard het merk fischer, dé specialist op het gebied van bevestigingen. Maar we leveren ook TOGGLER alligator pluggen en hollewandpluggen en FIS-FIX kozijnpluggen.”

Het complete assortiment fischer pluggen is leverbaar via Schroeven-online. En altijd geldt: een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien geldt: voor 11.30 uur besteld = vanavond in huis. Heijink: “Voor de juiste toepassing kijk je eerst naar de ondergrond. Zo hebben wij binnen het fischer-assortiment speciale pluggen voor gipswanden, gasbetonelementen, holle wanden, maar natuurlijk ook voor alle steenachtige materialen zoals baksteen, natuursteen en beton.”

Veelgebruikt zijn de fischer DuoPower pluggen, SX pluggen en S pluggen. Deze pluggen kunnen gebruikt worden in combinatie met hout, spaanplaat en zelfborende schroeven. Heijink: “De vuistregel is dat minimaal de diameter van je schroef door de punt van plug moet steken, tel daar de lengte van de plug en de dikte van je aanbouwdeel bij op en je hebt de juiste schroeflengte te pakken.” De DuoPower garandeert maximale grip en zorgt ervoor dat de plug niet meedraait in het boorgat. Deze universele plug maakt het mogelijk om in alle verankeringsondergronden te werken, zelfs plaatmateriaal.

Naast de standaard universele pluggen zijn er speciale nagelpluggen, DuoBlade gipsplaatpluggen of DuoTec hollewandpluggen voor extra gebruiksgemak. De DuoBlade heeft een zelfborende punt waardoor voorboren in de gipsplaat verleden tijd is. Als het echt vast moet zitten en de belastingen hoog zijn, bijvoorbeeld bij het bevestigen van een wastafel, dan zijn er chemische verankeringen of fischer constructiepluggen. Heijink: “In het algemeen is de DuoPower plug de beste oplossing om ervoor te zorgen dat uw aanbouwdeel stevig verankerd zit. Kijk op onze website of bel ons voor advies!”

Schroeven Online B.V.
www.schroeven-online.nl