Hakron H2RP luchtdichte meterkastplaat

Artikel delen

De Hakron H2RP meterkastplaat is een eenvoudig product, waarmee u met behulp van PSI afdichtpluggen een eenvoudig te plaatsen en luchtdichte meterkastplaat maakt.

De H2RP meterkastplaat is gemaakt van kunststof; dit voorkomt los krimpen van beton of van de afdekvloer. De standaard afmeting is 780 x 330 x 30 mm.
Voor bestaande invoersets, zoals gas, water en elektra, zijn in de H2RP gaten voorgeboord. Met behulp van een PSI-afdichtingsplug kunnen deze doorvoeren eenvoudig luchtdicht gemaakt worden.

Voor andere doorvoeren zijn extra gaten eenvoudig zelf te boren met een gangbare gatenboor of kunnen door ons worden voorgeprogrammeerd.
Hakron adviseert om de polystyreenisolatie onder de sparing in tact te laten.

PSI afdichtpluggen

Door rubberen PSI afdichtpluggen in combinatie met de H2RP meterkastplaat toe te passen maakt u de meterkastvloer niet alleen luchtdicht, maar is er ook geen afval (geen pur en geen kit meer nodig). Schoon en eenvoudig bouwen!

De PSI pluggen zijn toepasbaar voor alle leidingdiameters die in een meterkast voorkomen, van datakabel (6 mm) tot gasinvoer (25mm) en alle andere voorkomende maten.
De rubberen PSI pluggen zijn herbruikbaar en leverbaar in diverse combinaties boor-diameter/doorvoer. Ook zijn er blinde PSI pluggen leverbaar voor tijdelijke afdichting, of voor het luchtdicht maken van verwijderde leidingen.

Desgewenst zijn zelfs gasdicht en oliebestendige pluggen leverbaar (voor industriële toepassingen). Zie voor meer informatie over de PSI afdichtpluggen de speciale brochure. Deze is te downloaden als PDF op www.hakron.nl